Следвайте Гласове в ТелеграмБум на кражби, условни присъди за изнасилвачи и

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБум на кражби, условни присъди за изнасилвачи и
Коментари Харесай

Каракачанов: Бум на кражби, условни присъди за изнасилвачи и липсваща полиция – това ни завещаха

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Бум на обири, условни присъди за изнасилвачи и изчезнала полиция – това ни завещаха. Тази констатация прави в профила си във Facebook ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен силов вицепремиер Красимир Каракачанов във връзка зачестилите сигнали за нагли обири в молове, частни домове и квартални магазинчета.

Справедливост, правосъдна промяна, сигурност. Това ни обещаваха партиите от сглобката през последните три години, това дават обещание и в този момент. Какви обаче са резултатите?, пита Каракачанов.

Той напомня скандалните обстановки единствено последните няколко дни: 

41-годишен мъж в Кюстендил е наказан за 33-ти път. Повечето присъди са за кражба и този път крадецът ще лежи към 2 години. Криминален връх, 33 присъди и наказването е две години! 

В Бургас пък полов принудител получи също две години, само че няма да лежи в пандиза. За две блудства и опит за обезчестяване - условна присъда. 

Осъден педофил в Сливен пращал от пандиза писма на жертвите си.

Обвинените в жестокото ликвидиране на Пейо Пеев, майка и щерка - деятели на Политическа партия, пък бяха пуснати под домакински арест. Да не се стресират ненужно зад решетките. Вероятно и идната стъпка е на упрекнатата в ликвидиране да ѝ бъдат върнати децата. Така повеляват демократичните разбирания за правдивост.

Бившият зам.-министър ръководител по публичен ред и сигурност се обръща и с въпрос за какво невралгични точки са оголени откъм защита от страна на полицията.

Помните ли акциите против бежанците в центъра на София и жандармерията с автомати? Къде са в този момент? Изчезнаха от улиците към мигрантските центрове и отново всичко е както досега.  Жените не смеят да излязат на открито по мрачно поради напора от незаконни мигранти.

Каракачанов е безапелационен, че сегашната обстановка е цялостна безредица в страната и това би трябвало да спре неотложно! Министър-председателят и министърът на вътрешните работи би трябвало да хвърлят всички полицейски сили в битката за по-сигурни и безвредни улици. Нужно е да се засилят патрулите в регионите с мигранти, както и в дребните обитаеми места, където служител на реда не е стъпвал с години! По престъпна линия целият контингент да бъде профилактиран.  Хората имат потребност да видят, че страната действително ги пази, безапелационен е още Каракачанов.

Прилагаме цялостния текст на позицията на Красимир Каракачанов, оповестена във Facebook: 

Справедливост, правосъдна промяна, сигурност. Това ни обещаваха партиите от сглобката през последните три години, това дават обещание и в този момент. Какви обаче са резултатите? Само през последните няколко дни се случиха следните неща:

41-годишен мъж в Кюстендил е наказан за 33-ти път. Повечето присъди са за кражба и този път крадецът ще лежи към 2 години. Криминален връх, 33 присъди и наказването е две години! 

В Бургас пък полов принудител получи също две години, само че няма да лежи в пандиза. За две блудства и опит за обезчестяване - условна присъда. 

Осъден педофил в Сливен пращал от пандиза писма на жертвите си. Обвинените в жестокото ликвидиране на Пейо Пеев, майка и щерка - деятели на Политическа партия, пък бяха пуснати под домакински арест. Да не се стресират ненужно зад решетките. Вероятно и идната стъпка е на упрекнатата в ликвидиране да ѝ бъдат върнати децата. Така повеляват демократичните разбирания за правдивост.

Помните ли акциите против бежанците в центъра на София и жандармерията с автомати. Къде са в този момент? Изчезнаха от улиците към мигрантските центрове и отново всичко е както досега. Жените не смеят да излязат на открито по мрачно поради напора от незаконни мигранти.

Бизнесът сигнализира за фрапантно нарастване на кражбите в моловете, а полицията си затваря очите. Епидемия от престъпност залива страната, а хората са оставени да се оправят сами. Всяко деяние е за пред камерата и със период на валидност няколко дни.

Жителите на дребните обитаеми места са подложени на непрестанен, несекващ гнет от цигански банди, всевъзможни рецидивисти, откровени психопати, които крадат, бият, изнасилват, убиват безнаказано!

Сигурност за хората няма. Властта нехае. Нещо повече. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев се оказа забъркан в скица за контрабанда и проведена престъпност.

Такава власт и такива хора ни управляваха в последните три години. 

Когато бях вицепремиер и министър на защитата незаконната миграция беше сведена съвсем до нула, а престъпността не ескалираше месец след месец. Хората към този момент могат да сравнят по кое време се усещаше, че има власт и по кое време не. 
Сегашната обстановка е цялостна безредица в страната и това би трябвало да спре неотложно! Министър-председателят и министърът на вътрешните работи би трябвало да хвърлят всички полицейски сили в битката за по-сигурни и безвредни улици. Нужно е да се засилят патрулите в регионите с мигранти, както и в дребните обитаеми места, където служител на реда не е стъпвал с години! По престъпна линия целият контингент да бъде профилактиран. Хората имат потребност да видят, че страната действително ги пази.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР